ALTID GODE TILBUD

HOS DIN VINHANDLER

Pressemeddelelse marts 2016

 

Eldorado for vinelskere

 

Man føler sig som et barn i en slikbutik, når man kommer ind hos Andersen Vinhandel ved Megacentret. Her er vin fra gulv til loft i flere etagers højde.

 

Det begyndte lidt som en fritidsbeskæftigelse, da Kenneth Andersen for ca. 3 år siden startede op med weekendsalg af vine i Næstved for Skovgaard Vine. Det viste sig dog hurtigt, at der var grobund for noget mere.

 

Det førte til, at Skovgaard Vine i 2014 åbnede butik i Næstved Nord – i første omgang på Vestergårdsvej lige over for Megacentret og sidenhen på Merkurvej, kun få skridt derfra.

 

Fødselsdag med nyt navn

Den 1. marts sidste år overtog Kenneth Andersen selv butikken, der dog fortsatte under navnet Skovgaard Vine Næstved.

 

”Det gav god mening, fordi Skovgaard Vine var vores største leverandør”, siger Kenneth Andersen og fortsætter: ”Skovgaard Vine er stadig en væsentlig samarbejdspartner, men vi har sidenhen fået flere forskellige leverandører af både vin, øl, spiritus, chokolade mv., og vi er også selv begyndt at importere vine, primært fra europæiske producenter. Derfor er det naturligt at ændre navnet til Andersen Vinhandel”.

 

Smag før du køber

Konceptet hos Andersen Vinhandel er uændret. Det vil sige et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, som kan erhverves med mærkbare rabatter, hvis man køber 6 eller 12 flasker ad gangen. Men man behøver ikke være bange for at købe katten i sækken, for der er mulighed for at smage på de gode sager, inden man køber vinen.

 

”For os er det helt afgørende, at kunderne får den rigtige vin med hjem”, udtaler Kenneth Andersen. ”Derfor tilbyder vi, at man kan smage den. Og hvis man senere fortryder, tilbyder vi også, at man kan komme tilbage og bytte vinen inden for en måned. Dog kun de flasker, man ikke har drukket…” tilføjer Kenneth Andersen, der glæder sig til at fejre et års fødselsdag med ekstra gode tilbud fra den sidste weekend i februar. Det er samtidig med, at Euro Outlets åbner sin nye butik i samme bygning som Andersen Vinhandel. Så noget tyder på, at der bliver trængsel i Næstved Nord i den kommende tid.

 

Andersen Vinhandel

(ved Megacentret)

Merkurvej 5A

4700 Næstved

CVR-nr. 36061103

 

TLF. 30 92 13 70

 

MAIL@ANDERSENVINHANDEL.DK

 

Åbningstider:

Man.- fre. kl. 10.00-17.30

Lørdag kl. 10.00-14.00