Vilkår og Leveringsbetingelser i Andersen Vinhandel IVS:

Hvem

Alle handler gjort på denne side gøres med:

Andersen Vinhandel IVS
Merkurvej 5A
4700 Næstved

CVR.: 36061103

medmindre andet er nævnt under den enkelte vare.

Priser

Alle priser er dagspriser, og i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priser er excl. fragt & levering.

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en online meddelelse på skærmen, som bekræfter din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil ligeledes modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Minimumskøb

Hos Andersen Vinhandel IVS betinger du dig ikke til at købe hele kasser af en vin du ikke kender til. Du kan vælge de vine du ønsker med 1 stk. flaske, og derefter sætte antal op i stk. Prisen du betaler pr. flaske er altid den billigste pris. Du får de bedste betingelser for at handle vin på denne måde.

Betaling

Vores forretningskoncept er baseret på høj kvalitet til lave priser, stor omsætningshastighed og minimale administrationsomkostninger, derfor vi beder dig venligst forudbetale.

Betaling med Dankort på internettet

Slagelse VinKompagni modtager betaling med Dankort, VISA-kort, Mastercard, Maestro og JCB. På Andersen Vinhandel IVS hjemmeside anvender vi et krypteret sikkerhedscertifikat (https) og en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer), så du kan trygt handle hos os.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms. Du opkræves ikke kortgebyr for betaling med kreditkort.

Hvis du er usikker på brugen af vores e-shop, betalingssystemet, eller har brug for hjælp, er du meget velkommen til at ringe, så hjælper vi dig igennem butikken/bestillingen.

Levering

Slagelse VinKompagni ApS leverer pr. fragtmand i hele Danmark. Har vi din ordre og registreret betaling for vinen inden kl. 10, modtager du varen indenfor 2 hverdage. Kontakt os for nærmere information. Vi gør venligst opmærksom på, at bestillinger indgået om fredagen oftest sendes mandag med levering tirsdag, så vinene ikke står på lagrene og får kulde/varme.

Fragtomkostninger til både private og erhverv
* Køb af fysiske vare for mindre end 899,- kr. er fragtprisen kr. 89,-
* Kæb af fysiske vare for mere end 899,- kr. – GRATIS FRAGT

Bemærk

Med disse anførte fragtpriser, bliver varen kun leveret til kundens dør, eller vareindlevering. Ved levering på eks. 1. sal, i en kælder m.m. Skal der rettes henvendelse til Andersen Vinhandel IVS, omkring merpris til fragtmand.

Du har mulighed for at skrive en meddelelse til fragtmanden fx at pakken må stilles ved døren, i garagen eller lignende (Vær opmærksom på, at det er på eget ansvar), så slipper du for at køre til fragtcentralen efterfølgende, hvis du ikke er hjemme, når vinen afleveres.

GRATIS Afhentning

Du har også mulighed for at afhente dine bestilte varer i vores butik – Andersen Vinhandel IVS, Merkurvej 5A, 4700 Næstved derved sparer du fragten.

Reklamationsret

Ved enhver reklamation bedes du henvende dig til Andersen Vinhandel IVS, Merkurvej 5A, 4700 Næstved, på tlf. 3092 1370 eller på e-mail: mail@andersenvinhandel.dk

Fortrydelsesret

Retur / ombytning.
Såfremt du ikke er tilfreds med den købte vin, kontakt os omgående for personlig aftale om returnering.
På tlf. 3092 1370 eller på e-mail: mail@andersenvinhandel.dk

Ved returnering uden forudgående aftale nægtes modtagelse. Fragt/returfragt godtgøres ikke.

Lovgivning om alkohol

Du skal være fyldt 18 år for at købe stærkere alkohol over 16,5 %.
Du skal være fyldt 16 år for at købe alkohol under 16,5 % som for eksempel øl og vin.
Du har pligt til at vise gyldigt billede-id, hvis du ønsker at købe alkohol, hvis personalet beder dig om det.

Trykfejl

Der tages forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer.

Persondatasikkerhed – du er i sikre hænder, når du handler hos os

På Andersen Vinhandels hjemmeside anvender vi et krypteret sikkerhedscertifikat (https) og en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer), så du kan trygt handle hos os.

Når du handler, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, da disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling og kunne komme i kontakt med dig, hvis behovet opstår.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.
Dine oplysninger vil IKKE blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Tilmelding til nyhedsmail

Har du valgt at modtage vores nyhedsmail, så du får spændende nyheder og attraktive tilbud, så benyttes dit navn og mailadresse kun til udsendelse af nyhedsmail. Dine oplysninger er sikre hos os og bliver ikke videregivet til tredjemand.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Top